Om oss och vårt lilla hotell i centrala Borlänge

Välkommen till oss

Vi har standarden 3-stjärnigt och det är vi både stolta och nöjda med. Stjärnorna på ett klassificerat hotell anger i princip bara vilken typ av service hotellet erbjuder, stjärnorna säger ingenting om hur fräscht och snyggt ett hotell är. Ett nytt boutiquehotell som har 4 stjärnor, kan vara oändligt mycket fräschare än ett gammalt femstjärnigt hotell som inte renoverats på 10 år. Vårt hotell är gammalt och inte renoverat på många år men vi håller det rent och fräscht. Vi renoverar löpande ”ett rum i taget”.

Mitt i hjärtat av Borlänge

Saga Hotell ligger inte mer än 10 minuters promenad från Borlänge Centralstation, och erbjuder ett perfekt läge när man besöker Borlänge – vinter som sommar. Hotellet ligger i en 1940-talsbyggnad i centrala Borlänge. Alla våra individuellt inredda rum har TV och eget badrum.

Enkelt och bra

Som hotellägare i Borlänge tror vi på prisvärda och bra hotell. Det ska vara enkelt att komma bort en stund, och det ska inte kosta en förmögenhet. På Saga Hotell bor du bekvämt medan du utforskar Borlänge med omnejd på dagtid eller arbetar här veckovis. Hotellet ligger cirka 20 minuters bilresa från skidanläggningen Romme Alpin och bara 90 meter från Jussi Björlingmuseet.
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Bo bra i Borlänge

Vi erbjuder både hotellnätter och long stay.

Saga Hotell

Borganäsvägen 28

784 33 Borlänge

0243-680 50

Kontakta oss

Mail: hej@sagahotell.se